"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Ekonomi Philip Morris’ten sonra bir sigara grubuna daha zam geldi! İşte güncel fiyat listesi…

Philip Morris’ten sonra bir sigara grubuna daha zam geldi! İşte güncel fiyat listesi…

Eylül ayının ilk haftasıyla birlikte sigara fiyatlarına peş peşe zam haberleri geliyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Philip Morris (PM) sigara grubundan sonra JTI grubuna da zam geldiğini duyurdu.

Eylül ayında artan ÖTV oranları ve sigara gruplarına gelen zamlarla birlikte, fiyatlar yeniden yükseldi. Ağustos ayında da zam yapılan sigara fiyatları, yeni zam haberleriyle bir kez daha değişti. 

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabı X’ten paylaştığı duyuruda, JTİ sigara grubuna da zam geldiğini "Jti #sigara grubuna #ZamGeldi zam yağmuru devam ediyor" sözleriyle duyurdu. 

Buna göre, bu sigara grubunda en düşük fiyat 67 TL ve en yüksek fiyatı ise 165 TL oldu. Zamlı fiyatlar 6 Eylül’den itibaren geçerli olacak.

PHİLİP MORRİS SİGARA GRUBUNA DA ZAM GELMİŞTİ

Dündar, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Philip Morris (PM) sigara grubuna zam yapıldığını belirtmişti. "Hayır olsun, sigaraya zam geldi" diyen Dündar, zamlı fiyatların bugünden itibaren geçerli olacağını kaydetmişti. Bu sigara grubunun en pahalı sigarası 81 TL; en ucuzu ise 72 lira olmuştu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *