2000'li yılların başında 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural, 2005-2008 yılları arasında da 'Ferit Tekin' karakterine hayat verdiği 'Emret Komutanım' dizisi ile hafızalara kazındı.

Ünlü oyuncu Matthew Perry hayatını kaybetmişti: 1,5 milyon dolarlık serveti ortaya çıktı Ünlü oyuncu Matthew Perry hayatını kaybetmişti: 1,5 milyon dolarlık serveti ortaya çıktı

ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKTI

Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Arda Kural zorlu günlerini geride bıraktı. Gözlerden uzak sakin bir yaşam sürmeyi tercih eden Kural, son olarak Esra Ezmeci'nin YouTube programına katıldı.

Uzun süredir ortalarda yoktu! Arda Kural yeni mesleğini açıkladı - Resim : 1

"HAYATIMA YENİDEN BAŞLAMAK ZORUNDAYIM"

Oyunculuğu başaramadığını söyleyen Kural, setlere geri dönmek istemediğini dile getirdi. Kural, "Hayatıma yeniden başlamak zorundayım" dedi.

Yeni mesleğini açıklayan Kural, madencilikle ilgilendiği söyledi. Kural, “Çok aslında anlatılacak bir şey değil. Sadece atölyesi var. Bir odam atölye orada değerli taşlar, değersiz taşları ve metali inceliyorum. Madencilik hakkında düşünüyorum. Altın tüccarlığı, elmas tacirliği gibi” diye konuştu.

Kendisini 5 yıl sonra yurt dışına elmas ticareti ya da altın tüccarı olarak gördüğünü ifade edenKural, bunların büyük işler olduğuna dikkat çekti.

Editör: Yudum İmal