"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2357 %0.05
37,0513 %0.07
2.315.012 %0.738
3.019,86 0,92
Ara
İşçi Haber Erzurum Doğu Anadolu'nun istihdam kapısı Evyat Yatak Fabrikası

Doğu Anadolu'nun istihdam kapısı Evyat Yatak Fabrikası

8 yılı aşkın bir süredir kaliteli yatak, baza ve başlık üretimi yapan Evyat, yerel istihdamı artırarak bölge ekonomisine katkıda bulunuyor.

Evyat Yatak Fabrikası, Doğu Anadolu Bölgesi’nin istihdam kapısı olma hedefiyle büyümeye devam ediyor. 8 yılı aşkın bir süredir yatak, baza ve başlık üretimi yapan Evyat, yüksek kalite ve estetik tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Fabrika, sadece kaliteli yatak üretmekle kalmayıp bölge ekonomisine de katkıda bulunuyor.

Vizyonu doğrultusunda, sürekli olarak yenilikçi ürünler geliştirerek, sektördeki liderliğini pekiştiriyor. Fabrika, sadece evlere değil, otellere, apartlara ve yurtlara da yatak üretiyor. Bölge halkının yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Evyat, istihdam politikalarıyla Doğu Anadolu'nun sosyal ve ekonomik yapısını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Evyat1

Evlerde otel konforunu yaşatırken müşterilerinin uyku kalitesini artırıyor. Öte yandan, oteller için özel olarak tasarlanmış yataklar, otel misafirlerine konforlu bir konaklama deneyimi sunuyor. Estetik tasarımlar ve dayanıklı malzemeler otel odalarını mükemmelleştirirken, rahatlığıyla misafirlere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Özel tasarım yatak seçenekleri her türlü otel konseptine uyum sağlıyor. Evyat,  bu yenilikçi yaklaşımıyla, sektörde öncü olmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *