"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2644 %-0.05
37,0871 %0.26
2.300.649 %0.386
3.011,62 0,63
Ara
İşçi Haber Erzurum Kale direği faciası: 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Kale direği faciası: 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Erzurum’un Aziziye ilçesinde 4 yaşındaki çocuk, sitedeki futbol sahasında oynarken üzerine düşen kale direği nedeniyle yaşamını yitirdi.

Olay, 19 Temmuz günü saat 16.30 civarında Dadaşkent semtindeki bir sitede meydana geldi. Site içindeki parkta minyatür futbol oynayan küçük Selahattin’in üzerine demir kale direği devrildi. Ağır yaralanan çocuk, dedesi Vedat Özdel (57) tarafından hastaneye kaldırılmaya çalışılırken yolda hayatını kaybetti. Selahattin’in cenaze namazı Hacı Fakirullah Efendi Camisi’nde kılındı. Baba Abdulkadir Çobanoğlu’nun (42) gözyaşlarına boğulduğu cenazenin ardından küçük Selahattin, Yeni Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

"DİREKLER SABİT DEĞİLDİ"

Site sakinlerinden Ahmet Çoban, olayın ardından yaptığı açıklamada, futbol sahasında bulunan demir direklerin düzgün bir şekilde sabitlenmediğini belirtti. Çoban, “Direkler en küçük bir betonla bile sabitlenmemiş. Sadece kaynak yaparak yerleştirmişler, ama sağlamlaştırmamışlar. Çocuklar burada oynarken direkler hafif meyilli şekilde kalmış. Bir dokunuşta direk çocuğun kafasına düşüyor. Bu küçük çocuk hayatını kaybetti, yaşananlara inanamıyoruz.” dedi.

Çobanoğlu ailesinin, olayla ilgili sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunmayı planladığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *