"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2357 %0.05
37,0513 %0.07
2.315.012 %0.738
3.019,86 0,92
Ara
İşçi Haber Erzurum Okul bahçesinde yer alan Atatürk büstüne baltalı saldırı!

Okul bahçesinde yer alan Atatürk büstüne baltalı saldırı!

Erzurum'da bir şahıs, okul bahçesindeki Atatürk büstüne baltayla saldırdı. Saldırgan Yusuf E. polis ekipleri tarafından suç aletiyle yakalandı. Öte yandan Atatürk büstü muhafaza altına alındı.

Erzurum'un Palandöken ilçesinde dün saat 21.00 sıralarında; 112 Acil Çağrı Merkezi'ne, sırt çantalı bir kişinin, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'ndeki Yıldızkent Borsa İstanbul Ortaokulu'nun bahçe duvarından atlayıp, elindeki balta ile Atatürk büstüne zarar verdiği ihbar edildi.

İhbar üzerine harekete geçen polis, kamera incelemesinde bordo renkli bir aracın okul çevresinden uzaklaştığını tespit etti. Ekipler, şüphelinin Yusuf E. olduğunu belirleyip, kameradaki aracı da aramaya başladı. Palandöken Suç Araştırma ve Soruşturma ekipleri, şüpheli aracın lokasyonunu tüm ekiplere telsiz anonsuyla bildirdi.

SUÇ ALETİ İLE YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus timleri de Yusuf E.'yi Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nın üst tarafında suç aleti balta ile yakaladı. Yunus E. ifadesi alınmak üzere Yenişehir Polis Merkezi Amirliği'ne götürdü. Diğer yandan Atatürk büstü inceleme sonrası muhafaza altına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *