Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında aldığı beraberlikle rakibinin 4 puan gerisine düştü ve işini zora soktu.

SON 15 GÜN İÇERİSİNDE ŞOK YAŞADILAR

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçına tepki göstermek için U19 Takımı ile çıktı, sonrasında ise yönetim kararıyla sahadan çekildi. 

fenerbhace-sakadan-cekildi

Geçtiğimiz hafta da Konferans Ligi'nde Olympiakos'a 3-2 mağlup olduğu ilk maçın ardından Kadıköy'de rakibini konuk eden Fenerbahçe, penaltılar sonucu Konferans Ligi'ne de veda etti. 

fred-2

Olympiakos'a elenmenin şokunu atlatamadan Sivasspor deplasmanında bıraktığı 2 puanla şampiyonluk yarışında da ağır bir yara aldı.

Takımın 4 puan geriye düşmesinin ardından takım kaptanları Tadic ve Dzeko, takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptı. Sarı-lacivertli ekipte kaptanlar, takımı uyardı.

VAZGEÇMEK YOK

Dzeko ve Tadic, takım arkadaşları ile motivasyon konuşması yaptı:

Hataysporlu Erce Kardeşler, isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz Hataysporlu Erce Kardeşler, isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz

''Vazgeçmek yok! Önce derbiyi kazanacağız...

Sivasspor maçında verilen penaltı yanlış olsa da bizim hatamız! Bundan sonra hiçbir maçı son ana bırakmayacağız. İşimizi erken bitireceğiz.'' dedikleri öğrenildi. 

Editör: Ali Çetin