Adapazarı'nda yaşanan olayda inşaat işçisi Ayhan İşcan, rızası olmadığı halde 2 ayrı fıtık ameliyatına alındı. İşcan, bu ameliyatlar sonrasında belden aşağı felç kaldı. 

DHA'da yer alan habere göre, Adapazarı'nda inşaat ustası, evli ve 2 çocuk babası Ayhan İşcan, sol dizindeki rahatsızlık nedeniyle 2014 yılında Sakarya'da bir özel hastaneye gitti. Muayene sonrasında İşcan'a omuriliğinin üst bölümünde fıtık oluştuğu ve ameliyat olması gerektiği söylendi.

TAZMİNAT DAVASI AÇILDI

İddiaya göre, Ayhan İşcan, operasyonun olası riskleri ile ilgili ön bilgi verilmeden ertesi gün ameliyata alındı. Ancak ameliyat başarılı geçmedi. İşcan, acilen bir gün sonra yeniden ameliyat edildi. İki ayrı ameliyatın ardından belden aşağısını hissetmeyen Ayhan İşcan, doktorundan hayat boyu engelli kalacağını öğrendi. Bu durumu kabullenemeyen İşcan, belirli bir süre fizik tedavi gördüyse de olumlu sonuç alamadı. Büyük üzüntü yaşayan Ayhan İşcan, ameliyatta ihmali olduğunu ileri sürdüğü özel hastaneye karşı hukuk mücadelesi başlattı.

Sıcak havalar mevsiminden önce artırdı! Uzmanlardan tedbir uyarısı Sıcak havalar mevsiminden önce artırdı! Uzmanlardan tedbir uyarısı

Ayhan İşcan, hastaneye tazminat davası açtı. 

Editör: TE Bilişim