"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2405 %0.06
37,0699 %0.12
2.301.777 %-0.898
3.014,10 0,73
Ara
İşçi Haber Galeriler Filmler Sinema salonlarında bu hafta ne var? Gerilimden animasyona 8 yeni film

Sinema salonlarında bu hafta ne var? Gerilimden animasyona 8 yeni film

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta dikkat çeken 8 yeni film gösterime giriyor. Birbirinden etkileyici o filmleri sizin için derledik.

Sinema salonlarında bu hafta ne var? Gerilimden animasyona 8 yeni film 1
HAROLD VE MOR TEBEŞİR Zachary Levi, Zooey Deschanel ve Jemaine Clement'in başrollerini üstlendiği "Harold ve Mor Tebeşir", Carlos Saldanha'nın yönetmenliğinde sinemalarda yerini alacak. Karikatürist Crockett Johnson'ın ünlü çocuk kitabından uyarlanan film, mor tebeşirle çizdiği her şeyi hayata geçirebilen Harold'ın öyküsünü beyaz perdeye taşıyor.
Sinema salonlarında bu hafta ne var? Gerilimden animasyona 8 yeni film 2
GEBER! Aksiyon ve gerilim tutkunları için "Geber!" filmi öne çıkıyor. Lakshya, Raghav Juyal ve Tanya Maniktala'nın rol aldığı bu ABD-Hindistan ortak yapımı film, bir komandonun sevdiği kızın zorla evlendirilme tehdidiyle çıktığı tehlikeli yolculuğu konu alıyor.
Sinema salonlarında bu hafta ne var? Gerilimden animasyona 8 yeni film 3
TUZAK M. Night Shyamalan'ın yönettiği "Tuzak", Josh Hartnett ve Ariel Donoghue'un rol aldığı bir yapım olarak dikkat çekiyor. Film, bir baba ve kızının bir pop konserinde karşılaştıkları karanlık olayları merkezine alıyor.
Sinema salonlarında bu hafta ne var? Gerilimden animasyona 8 yeni film 4
BLACKPINK WORLD TOUR BORN PINK IN CINEMAS Blackpink hayranları için Yoondong Oh ve Geun Min'in yönettiği "Blackpink World Tour Born Pink in Cinemas" müzikal filmi izleyiciyle buluştu. Bu film, Güney Koreli ünlü pop grubunun konser turunu sinemalara taşıyor.
Sinema salonlarında bu hafta ne var? Gerilimden animasyona 8 yeni film 5
BİRAZ YAĞMUR YAĞMALI "Biraz Yağmur Yağmalı", Qiu Yang’ın yönetmenliğindeki ABD, Çin, Fransa ve Singapur ortak yapımı bir film. 40 yaşındaki bir kadının hayatına odaklanan bu yapım, beyaz perdede izleyicilerle buluşacak.
Sinema salonlarında bu hafta ne var? Gerilimden animasyona 8 yeni film 6
VELHAN Korku türündeki filmler de bu hafta dikkat çekiyor. Anastasiya Budakva'nın yönettiği "Velhan", üç genç kız arkadaşın Velhan cinlerinin musallat olmasıyla yaşadıklarını anlatıyor.
Sinema salonlarında bu hafta ne var? Gerilimden animasyona 8 yeni film 7
ENASAR: SİRAYET-İ CİN Enes Hakan Tokyay'ın devam filmi "Enasar: Sirayet-i Cin", eğlenceli bir partinin korkunç bir hal almasını konu alıyor.
Sinema salonlarında bu hafta ne var? Gerilimden animasyona 8 yeni film 8
BENİM UÇAN DEV MACERAM Peru yapımı anime film "Benim Uçan Dev Maceram", Nazca kültüründen efsanevi devlerin yardımıyla ailelerini bulmaya çalışan bir grup arkadaşın maceralarını işliyor.

Sinemaseverler, gerilimden korkuya, aksiyondan animasyona geniş bir yelpazede yapımları izleyebilecek. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *