Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına hızla devam ediyor. Temmuz ayının sonunda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları için daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Aslan, Leandro Paredes transferi için yoğun bir mesai harcıyordu. Bu sırada Galatasaray adına yeni bir fırsat doğdu. İşte transfer haberinin detayları...

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden başlayan Galatasaray'da, transfer hareketliliği de son sürat devam ediyor. Mauro İcardi'yi kadroda tutmak için yoğun çaba gösteren sarı-kırmızılılar, Lenadro Paredes ile de yakından ilgileniyor.

Galatasaray, Sivasspor'a gol oldu yağdı! Şampiyonluğa iyice yaklaştı Galatasaray, Sivasspor'a gol oldu yağdı! Şampiyonluğa iyice yaklaştı

Erden Timur ve Okan Buruk'tan VAR ve kırmızı kart tepkisi: Vahim şeyler  var, açıklayacağız! - Galatasaray Haberleri

Arjantinli yıldız için transferin sonuna gelen Galatasaray yönetimi, sürpriz bir transfere daha imza atabilir. Sarı-kırmızılı ekip geride bıraktığımız sezonu Serie A'da şampiyon olarak bitiren ve daha sonra Tottenham'a geri dönen yıldız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele için temaslarını sıklaştırdı.

Tottenham'In sıradaki sezon için kulüp planlamasında düşünmediği Ndombele transferin son bulması halinde sarı-kırmızılı formayı terletecek.  Geçtiğimiz günlerde İngitere yolunu tutan Erden Timur, İngiliz ekibiyle bir görüşme gerçekleştirmişti. Transferin gerçekleşmesi halinde Fransız orta saha, bedavaya kiralık olarak Galatasaray forması giyecek.

Galatasaray'ın transfer etmeyi düşündüğü oyuncular kadar, takımdan ayrılacak isimlerde belirsizliğini koruyor. Torreira'nın takımdan ayrılması durumunda Ndombele'nin durumu kesinlik kazanacak. Öte yandan listedeki bir diğer yıldız orta saha Paredes'in Galatasaray forması giyme ihtimali de Ndombele transferinin seyrini değiştirecek.

Geçtiğimiz sezonu, İtalya'da şampiyon olarak Napoli'de bitiren Ndombele, toplam 40 karşılaşmada forma giyerken takımına 2 gol 1 asist katkısı sağladı.