"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2613 %0
36,9912 %-0.04
2.281.450 %-0.577
3.036,47 0,28
Ara
İşçi Haber Gaziantep Depremin ardından Gaziantep'te su kesintisi: Hangi mahalleler susuz kaldı?

Depremin ardından Gaziantep'te su kesintisi: Hangi mahalleler susuz kaldı?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından, Mizmilli yer altı sularında bulanıklık oluştuğu için bazı bölgelerde su kesintisi yaşandığını duyurdu.

GASKİ'den yapılan açıklamada, saat 09.31'de merkez üssü Pazarcık olan depremin ardından Mizmilli yer altı su kaynaklarında bulanıklık tespit edilmesi üzerine tesisin geçici olarak devre dışı bırakıldığı belirtildi.

Açıklamada, zorunlu olarak yapılan su kesintisinin, bulanıklık sorununun çözülmesiyle sona ereceği ifade edildi. Su kesintisi uygulanan bölgeler ise şu şekilde sıralandı:

“Şahinbey ilçesi Güneykent, Yeditepe, Abdulhamithan, Ertuğrulgazi, Bülbülzade, Yeşilkent, Osmanlı, Kurtuluş, Güneş, Mimar Sinan, 75. Yıl, İstiklal, Yamaçtepe, 15 Temmuz mahalleleri ile Şehitkamil ilçesi İbrahimli, Batıkent, Atatürk, Güvenevler, Osmangazi, Erikçe mesire alanı, Büyükpınar, Sancaktepe, Beylerbeyi, Göktürk, Fıstıklık, Alpaslan, Karacaahmet, Burak, Belkıs, Gaziler, Beykent, Çamlıtepe, Yavuzeli yolu cezaevi, 5. Zırhlı Tugay, Aktoprak, Sefaşehir, Sam, Ağaçlıboynu, Yeşilce, Yığınlı, Ülkerli, Karpuzkaya mahalleleri.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *