"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Genel Ankara'da korkunç iddia: 5 köpek kimliği belirsiz kişilerce zehirlendi

Ankara'da korkunç iddia: 5 köpek kimliği belirsiz kişilerce zehirlendi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Umut Ünal'ın (36) sokakta yavruyken bulduğu ve iş yerinin yanında kurduğu kulübede büyüttüğü 7 köpekten 5'inin, kimliği belirsiz kişiler tarafından zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi.

Zübeyde Hanım Mahallesi, Tesviyeci Caddesi'nde oto tamir atölyesinde çalışan Ünal, 6 ay önce ezilme tehlikesi geçiren 7 yavru köpeği alarak, iş yerinin yanındaki kendi yaptığı kulübede bakımını üstlendi. 5 Ağustos'ta iş yerine geldiğinde, çevredeki esnafın da yardımıyla beslediği köpeklerden 5'inin hareketsiz bir şekilde yerde yattığını fark etti. Veteriner hekiminin yaptığı incelemede köpeklerin öldüğü belirlendi ve ölen köpekler belediye ekiplerine teslim edildi.

Ünal, köpeklerin zehirlendiğinden şüphelendiğini belirterek, "6 aydır bakıyordum. Cumartesi akşamı hiçbir şey yoktu. Pazar günü buralar kapalı olduğu için pazartesi geldik. Geldiğimizde manzarayla karşılaştık. 7 köpeğin 4'ü öldü, sonradan da 1'i öldü, elimizde 2 tane kaldı. Büyük ihtimalle zehirlenmiş ama kimin yaptığını bilmiyorum. Kalan 2 köpek de çok kötüydü. Çok su içtiler. Onlar da ölecek diye bekledim, çok şükür kurtuldular. Köpeklerin kimseye zararı yok. Zaten biz bakıyoruz. Ben evden onlara et haşlayıp getiriyorum, süt alıyoruz. Buradaki arkadaşlar yardımcı oluyor. Üzüldüm 6- 7 aydır emek veriyorum. Getirdiğimde küçücüklerdi" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *