"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2295 %-0.11
36,9786 %-0.07
2.278.951 %-0.836
3.015,09 -0,42
Ara
İşçi Haber Genel Bakan Yerlikaya: "Kalkan-26" operasyonunda 94 düzensiz göçmen yakalandı

Bakan Yerlikaya: "Kalkan-26" operasyonunda 94 düzensiz göçmen yakalandı

İstanbul'da gerçekleştirilen "Kalkan-26" operasyonunda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 94 düzensiz göçmenin yakalandığını ve 5 göçmen kaçakçılığı organizatörünün tutuklandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Göç İdaresi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından TEM otoyolu Edirne istikametinde Büyükçekmece mevkiinde durdurulan bir araca yönelik "Kalkan-26" operasyonunun gerçekleştirildiğini belirtti.

Operasyon sonucunda tır sürücüsü A.G'nin yanı sıra göçmen kaçakçılığı organizatörleri T.K, C.E, R.H. ve B.T'nin göçmen kaçakçılığı suçundan tutuklandığını ifade eden Yerlikaya, bu organizatörlerle anlaştıkları tespit edilen 94 düzensiz göçmenin de yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, "Göç İdaresi Başkanlığımızı ve operasyonu yürüten cesur polislerimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duaları sizinle." diyerek insan kaçakçılarına karşı mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *