"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Genel Bunaltan sıcaklara hem uygun hem ferahlatıcı çözümler: Ayaklı klima alacaklara öneriler

Bunaltan sıcaklara hem uygun hem ferahlatıcı çözümler: Ayaklı klima alacaklara öneriler

Son yıllarda rekor seviyelere varan sıcaklıkların etkisiyle klimalara olan talep artarken, buna bağlı olarak klima fiyatları da dudak uçuklatan seviyelere ulaştı. Klima almayı düşünenler bir yandan faturaya yansıyacak tutarı hesaplarken, kiracılar ise dış üniteli klimaların nasıl takılacağını ve maliyetlerini düşünmeye başladı. Birçok kişi tüm bu sorunların çözümü için geleneksel klima sistemleri yerine ayaklı klimalara yönelmeye başladı. İşte ayaklı klimalar hakkında bilmeniz gerekenler...

Ayaklı klima yaz aylarının kavurucu sıcaklarından bunalanlar için öne çıkan bir seçenektir. Taşınabilir olması sayesinde ister mutfakta yemek yaparken, ister salonda keyif yaparken, ister dinlenirken, isterseniz de çalışırken her an yanınızda bulundurabilirsiniz.

Sabit bir yere montelenme derdi olmayan ayaklı klima evinizin her köşesine rahatlıkla taşınabilir. Yalnızca serinletmekle kalmaz aynı zamanda şık tasarımıyla büyülü bir dekorasyon da sağlar. Modern ve minimalist tasarımı sayesinde her türlü iç mekana uyumludur. Göze batmaz fakat göz alır. İnce ve zarif hatlara sahip olmasından ötürü odanızın estetiğini bozmadan adeta bir sanat eseri gibi parıldar. Ayaklı klima ile bir yandan serinliğin tadını çıkarırken bir yandan da oldukça fonksiyonel bir kullanımın keyfini sürün.

DIŞ ÜNİTE DERDİNE AYAKLI KLİMAYLA VEDA EDİN

Yazın bunaltıcı sıcağında serin bir esinti, güneşli bir günde gölgenin altında oturmak gibidir. Ayaklı klima sadece konforlu bir yaşam sunmakla kalmaz aynı zamanda evinizin havasını tazeleyen pratik bir çözüm de sağlar. Serinliği istediğiniz odaya taşıma özgürlüğü sunar. Farklı boyutları olan modeller portatif ve taşınabilir yapıdadır. İster oturma odasında film izlerken ister yatak odasında dinlenirken bu son teknoloji ürünle serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz. Hareket ettirilebilir olması sayesinde evinizin her köşesinde konforu hissedebilirsiniz. Ev tipi ayaklı klima kolay taşınabilir özelliğiyle de istediğiniz her an yanınızda olmasıyla ön plana çıkar. Nemlendirme hava filtresi özelliğine sahip model seçenekleri de bulunur. Dış ünite olmadığı için ekstra sıcaklık ve ses sorununa neden olmaz. Modele göre değişse de güç kaynağına takıp hemen çalıştırmaya başlayabilirsiniz.

3’Ü BİR ARADA: TASARRUF, SERİNLİK, ŞIKLIK

Ayaklı klima sadece serinlik sağlamaz aynı zamanda şık tasarımlarıyla ev dekorasyonunuza da katkıda bulunur. Modern ve minimalist çizgilere sahip ayaklı klimalar, evinizde adeta bir sanat eseri gibi durur. Beyaz, siyah veya metalik renk seçenekleriyle her tarza uygun bir model bulabilirsiniz. İnce hatları ve zarif tasarımıyla ev dekorasyonunuzu tamamlar, evinizde estetik bir görünüm yaratır. Enerji verimliliği yüksek modeller sayesinde serinliğin tadını çıkarırken bütçenizi de koruyabilirsiniz. Enerji tasarrufu sağlayarak çevre dostu olduklarını da gösterir. Ayaklı klima sayesinde tüm bu rahatlığı yaşamak sizin en doğal hakkınız.

Yazın kavurucu sıcakları, evde rahat bir nefes almak isteyen herkes için bir kabus olabilir. Ayaklı klima bulunduğunuz her ortamı serinletebilir. Evinizin herhangi bir köşesine taşıyabileceğiniz bu teknoloji harikası ürün her an ve her yerde serinlik sağlar. Ayaklı klima ev tipi kullanımına son derece uyum sağlayacak şekilde tasarlanır. Bu sayede dekorasyonunuza sonradan dahil edilmiş hissi uyandırmaz. Aksine göz kamaştıran tasarım özellikleriyle dikkatleri üzerine çeker.

YALNIZCA EVİNİZİN DEĞİL RUHUNUZUN DA HAVASINI DEĞİŞTİRECEK

İster yazın ister kışın ister dört mevsim fark etmeksizin her an yanınızda bulabileceğiniz ayaklı klima sunduğu konfor, serinliği yanınızda taşımanızı sağlar. Bu tatlı ve serin esintiyi evinizin her bir köşesine taşıyarak sadece fiziksel rahatlık değil aynı zamanda ruhunuza da bir ferahlık getirirsiniz. Tıpkı deniz kenarında oturup hafif hafif ruhunuzu okşayan serin bir meltem gibidir. Salon tipi ayaklı klima ile koltuğunuzda uzanıp rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz. Püfür püfür serin hava üfleyen ayaklı klima ile ruhunuz dinlenir, içiniz huzurla dolar ve size de konforun tadını çıkarmak düşer.

Serinliği buram buram hissetmek için evinizin dekorasyonuna ve en önemlisi ruhunuza ve gözünüze hitap eden ayaklı klima modellerinden birini seçmek için Koçtaş web sitesinin zengin seçeneklerine göz atabilirsiniz. Evinizin her ihtiyacına eşsiz modelleri ve tasarımlarıyla cevap veren Koçtaş'ta güvenilir online alışverişin keyfine varabilirsiniz. Her bütçeye uygun ayaklı klima fiyatları ile evinizi şenlendirebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *