"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Genel FETÖ'cü firari öğretmen yakalandı: Bakın onu ne ele verdi!

FETÖ'cü firari öğretmen yakalandı: Bakın onu ne ele verdi!

Kütahya'da, FETÖ/PDY'nin firari bir üyesi olduğu belirlenen C.D., e-posta yoluyla eşiyle iletişimde bulunduğu tespit edilince yakalandı.

 C.D., İsmail Baş adına düzenlenmiş sahte kimlikle tren bileti alırken polis tarafından gözaltına alındı. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube (TEM) ekipleri, C.D.'nin, 672 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile öğretmenlikten ihraç edilen eşi E.D. ile e-posta aracılığıyla iletişim kurduğunu saptadı.

TEM ekipleri, C.D.'nin Kütahya'da gizlendiğini ve İsmail Baş adı altında düzenlenmiş sahte kimlikle annesine ait telefon numarasını kullanarak tren bileti aldığını öğrendi.

Bu bilgi üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Vefa Mahallesi'ndeki tren istasyonuna operasyon düzenledi. C.D., burada yakalanarak gözaltına alındı.

Üst aramasında 750 avro bulunan C.D.'nin, 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütü kurma, yönetme veya üye olma' suçunun yanı sıra 'Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' suçlarından da firari olarak arandığı belirlendi. C.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *