"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,3194 %0.04
37,1461 %0.26
2.281.443 %-1.508
2.992,89 0,00
Ara
İşçi Haber Genel Hafta sonu sıcaklıklar düşüyor! İstanbul, İzmir ve Ankara'da hava nasıl olacak?

Hafta sonu sıcaklıklar düşüyor! İstanbul, İzmir ve Ankara'da hava nasıl olacak?

Ülke genelinde sıcaklıklar hafta sonuna yaklaşıldıkça 4-5 derece azalacak ve iç bölgelerde sağanak yağış etkili olacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Meteoroloji Uzmanı Abdullah Macit, bu hafta genel hava durumu tahminlerini paylaştı.

Yarın, yurdun kuzey ve iç kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava görülecek. İç Ege, Göller Yöresi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak. Cuma günü ise Ege'nin iç kesimleri, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Orta ile Doğu Karadeniz'de sağanak yağışlar bekleniyor.

Cumartesi günü İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Ardahan ve Kars çevrelerinde gök gürültülü sağanak geçişleri öngörülüyor. Diğer bölgeler ise parçalı ve az bulutlu olacak. Genel olarak mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların, hafta sonunda iç kesimlerde normallerine döneceği ve 4-5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

3 BÜYÜKŞEHİRDE HAVA DURUMU

İstanbul: Önümüzdeki üç gün boyunca parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Sıcaklıklar 31 ile 34 derece arasında değişecek.

Ankara: Yarından itibaren ve Cuma günü yerel gök gürültülü sağanakların etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise 31-32 derece civarında olacak.

İzmir: Üç gün boyunca yağış beklenmiyor. Sıcaklıkların 36 ile 37 derece arasında seyredeceği öngörülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *