"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Genel Meteoroloji uyardı! Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına inecek

Meteoroloji uyardı! Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına inecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yurtta hava sıcaklıklarının kuzey ve batı bölgelerden başlayarak ciddi şekilde azalması bekleniyor. Hava sıcaklıkları 6 ila 12 derece arasında düşerek mevsim normallerinin altına inecek.

Yurtta hava sıcaklıklarının kuzey ve batı kesimlerinden başlayarak azalması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, perşembeden itibaren hava sıcaklıkları kuzey ve batı kesimlerden başlamak üzere 6 ila 12 derece azalarak mevsim normallerinin altına inecek.

SOĞUK HAVA VE RÜZGARLAR ETKİLİ OLACAK

Soğuk hava dalgası, kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte hafta başına kadar etkisini sürdürecek. Özellikle kuzey, iç ve doğu bölgelerde yağış geçişleri bekleniyor.

Soguk Hava Dalgasi Geliyor Sicakliklar 15 Derece Dusecek

İLK KAR YAĞIŞI GELİYOR

Sıcaklık düşüşü ve yağışlarla birlikte Karadeniz’in yüksek kesimleri ve yaylalarında, ayrıca Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusundaki yüksek bölgelerde mevsimin ilk kar yağışının görülmesi bekleniyor.

ERZURUM - Nisanda kar ve soğuk hava etkili oluyor-3

ZİRAİ DON RİSKİNE DİKKAT

Soğuk havanın ani etkilerinin, özellikle çiftçiler ve zirai üretim yapanlar için risk oluşturabileceği vurgulandı. Zirai don riskine karşı meteorolojik değerlendirme ve erken uyarıların takip edilmesi gerekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *