"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Genel Ömer Fethi Gürer, ehliyet affı bekleyenlerin sesi oldu!

Ömer Fethi Gürer, ehliyet affı bekleyenlerin sesi oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ehliyet affı bekleyen milyonlarca şoföre destek paylaşımında bulundu.

2 buçuk milyon vatandaşın trafik kurallarını ihlal etme, maddi yükümlülüklerini yerine getirememe ve cezalı duruma düşme durumlarından ehliyetlerinin ellerinden alındığı bilinirken, 1 milyon vatandaş da işini kaybetti. Vatandaşlar "bir defaya mahsus" af için taleplerini devlet yetkililerine iletiyor. Trafik kurallarına uymayarak ehliyetini kaptıran vatandaşlar sosyal medyada etkinlikler düzenleyerek yetkililere sesleniyor.

Ehliyetlerini kaybeden vatandaşlar mevcut ekonomik şartlarda maddi açıdan zorlandıklarını ve ehliyetleri olmaması nedeniyle de iş bulmakta güçlük çektiklerini belirtiyor. Bir yılı aşkın süredir "af" bekleyen vatandaşlar, hükümetten gelecek af yasasını beklemeye devam ediyor.

ÖMER FETHİ GÜRER'DEN DESTEK

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ehliyet affı bekleyenler için destek paylaşımında bulundu. Gürer, "Ölümlü ve yaralamalı kazalar hariç bir defaya mahsus #EhliyetAffı çıksın.Tekerrüründe ceza katlasın.”Pişmanım”,”eve ekmek götüremiyorum” diyerek #EhliyetAffı çok talep eden var. Hatasını fark eden cana kast etmemiş,yaralamamış için bir kerelik af gelsin." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *