"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2640 %-0.03
37,0828 %0.06
2.315.429 %-0.49
3.028,02 0,00
Ara
İşçi Haber Genel Survivor All Star'da finale günler kaldı: İşte ilk finalist

Survivor All Star'da finale günler kaldı: İşte ilk finalist

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da final heyecanı başladı. Sona kalan 5 yarışmacı finalist olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Final kolyesini almak için büyük çaba sarf eden yarışmacılardan tura veda eden ilk isim Nefise oldu. Onu takiben Seda ve ardından Ogeday da yarışmaya veda etti.

Final kolyesini kazanmak için canla başla mücadele eden yarışmacılardan finale kalan isimler Avatar Atakan ve Batuhan oldu. Kıran kırana geçen mücadelede kolyenin sahibi Batuhan Karacakaya oldu. Böylece Survivor All Star'ın ilk finalisti Batuhan oldu.

"O UÇAĞA MUTLU BİNECEĞİM"

Bireysele geçildiğinde ilk kolyeyi kazanan, kapanışta da iki kolye kazanan Batuhan Karacakaya, "İnanılmaz mutluyum, çünkü çok yoruldum. Hafta başlangıçlarını yapmak inanılmaz bir duygu. Bunu kazandığım için inanılmaz mutlu hissediyorum. O uçağa mutlu, keyifli bineceğim. Bu kolyeyi bütün aileme, destekçilerime armağan ediyorum." dedi.

"BURAYA SAVAŞMAK İÇİN GELDİM"

Bir sayıyla oyunu kaybeden Avatar Atakan, "Batuhan'ı tebrik ederim, gerçekten iyi bir yarışmacı, çok yorgunum. Yorgunluğumun savaşmak gibi bir anlamı var. Buraya savaşmak için geldim. Bugün böyle oldu yarın başka olur" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *