"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Gündem Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini silahla öldürmüştü: Olayda yeni detaylar ortaya çıktı

Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini silahla öldürmüştü: Olayda yeni detaylar ortaya çıktı

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, 31 Temmuz akşamı anneannesi Leyla Çetiner'i silahla rehin aldıktan sonra öldürdü. Şener, gözaltına alındıktan sonra adli kontrol ve yurt dışı yasağı uygulanarak Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edildi.

Bedirhan Şener'in cezai ehliyetinin olup olmadığını belirlemek amacıyla hastanede gözlem altında tutulmasına karar verildi. Şener'in akli dengesinin yerinde olmadığı ifade edilirken, gözlem süresinin ardından ceza ehliyetiyle ilgili rapor hazırlanarak bir hüküm verilecek. Evinde yapılan aramada çok sayıda psikiyatri ilacı bulunan Şener’in, rahatsızlığının tedavi edilebilir durumda olması halinde cezaevine gönderilmesi söz konusu olacak.

Bedirhan Şener'in babası Abdüllatif Şener, olayın yaşandığı akşam saatlerinde eşinin kanser tedavisi gördüğünden ve telefonlara cevap verilmediğinden endişeyle evlerine gitmişti. Oğlunun kapıyı açar açmaz ateş etmeye başlaması sonucu trajik olay gerçekleşti. Eşinin ve annesinin, evlerine girme girişimi sırasında Şener tarafından vuruldukları ve bu yüzden Leyla Çetiner’in hayatını kaybettiği belirtildi. Olayın ardından Abdüllatif Şener, ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Şüpheli Bedirhan Şener'in ruhsal durumunun detaylı bir şekilde değerlendirilmesi için CMK 74'e göre Bilkent Şehir Hastanesi'nde üç hafta süreyle gözlem altında kalmasına ve gözlem süresinin sonunda ceza ehliyeti hakkında rapor düzenlenmesine karar verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *