"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2408 %0.05
37,0400 %0.03
2.304.002 %0.033
3.014,78 0,75
Ara
İşçi Haber Gündem Adalet Bakanı Tunç: Adalete olan güveni zirveye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Adalet Bakanı Tunç: Adalete olan güveni zirveye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, demokrasinin standartlarının yükseltilmesi, hukuk devletinin güçlendirilmesi, temel hak ve hürriyetlerin genişletilmesi adına önemli reformlara imza atmaya devam edeceklerini bildirdi.

Tunç, 2024-2025 adli yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında adaletin, toplumsal barış ve huzurun teminatı olduğunu belirtti. Adaletin, hakkı hak sahibine teslim etmek ve her şeyi yerli yerine koymak anlamına geldiğini ifade eden Tunç, adaletin ancak tarafsız ve bağımsız yargı ile sağlanabileceğini vurguladı.

Tunç, 2024-2025 adli yılının ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyerek, adaletin tecellisi için fedakarca görev yapan hakimlere, Cumhuriyet savcılarına, avukatlara ve tüm adalet teşkilatına başarılar diledi. Hukukun üstünlüğüne bağlı kalarak adalet hizmetlerinin etkinliğini artırmak ve adalete olan güveni zirveye taşımak için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Tunç ayrıca, demokrasinin standartlarını yükseltmek, hukuk devletini güçlendirmek ve temel hak ile hürriyetleri genişletmek adına önemli reformlara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *