"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2780 %-0.23
37,0263 %0
2.312.811 %-0.664
3.027,85 0,00
Ara
İşçi Haber Gündem Ahmet Davutoğlu: Millet İttifakı’nın adının değiştirilmesi için konuşuyoruz

Ahmet Davutoğlu: Millet İttifakı’nın adının değiştirilmesi için konuşuyoruz

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, katıldığı TV programında, Millet İttifakı’nın adının değiştirilmesi için konuştuklarını söyleyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halk TV’de Suat Toktaş’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Liderler Özel’ programına konuk oldu. Davutoğlu, programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

''Millet İttifakı’nın adının değiştirilmesi için konuşuyoruz''

“Bugün için 6 partinin ittifakı söz konusu” diyen Davutoğlu, “Biz bu ittifakı detaylandırıyoruz. Oturup konuşacağız. Asıl bizim seçime kadar ne yapacağımız önemli. Sayısal artış olacak ama bu yetmez. Bunun içeriği ne olacak? Onu netleştireceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin aksaklıkları ortaya daha net şekilde çıktı. Artık Türkiye’nin kurumlarının yeniden inşa edilmesi gerekecek" dedi.

Millet İttifakı'nın adı ve işlevi hakkında bilgi veren Ahmet Davutoğlu "Şu ana kadar bu çerçeveye olumsuz yaklaşan olmadı ve süreç işliyor. Türkiye’de erken seçim bir anda ilan edile bilinir. O seçim telaşına girmeden elimizde ne varsa ortaya koymalıyız. Millet İttifakı’nın adının değiştirilmesi için konuşuyoruz. Masada farklı isimler var ama bunu açıklamam doğru olmaz" diye konuştu.

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *