"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2640 %-0.03
37,0828 %0.06
2.315.429 %-0.49
3.028,02 0,00
Ara
İşçi Haber Gündem AK Parti MYK yoğun gündemle toplanıyor: Hangi konular ele alınacak?

AK Parti MYK yoğun gündemle toplanıyor: Hangi konular ele alınacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında AK Parti Merkez Yürütme Kurulu bugün toplanıyor. İşte, masaya yatırılacak gündem maddeleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek olan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında partinin 23. kuruluş yıl dönümü programı, iç ve dış gelişmeler, ekonomide enflasyon sonrası yeni dönem, ve Gazze'deki durum masaya yatırılacak.

Öte yandan, MYK toplantısında genel başkan yardımcılıklarının sunum yapacağı da tahmin ediliyor.

AK PARTİ'NİN 23. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ HAZIRLIKLARI ELE ALINACAK

AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü, toplantıda ele alınacak konuların başında geliyor.

Toplantıda, partinin 14 Ağustos'ta kutlanacak olan 23. kuruluş yıl dönümü programına dair yapılan hazırlıklar görüşülecek.

Türkiye genelinde 81 ilde gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından organize edilen merkezi kutlama programı, Çarşamba günü saat 14.00'te Ankara'da başlayacak.

Ayrıca, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenecek bu özel etkinliğe, partinin kurucu üyeleri, milletvekilleri, bakanlar ve teşkilat mensupları davet edildi.

İÇ VE DIŞ GELİŞMELER DE GÖRÜŞÜLECEK

İç ve dış gelişmelerin de gündemde olacağı AK Parti MYK toplantısında, ekonomideki son durum değerlendirilecek ve enflasyondaki düşüş sonrası ekonomide başlayan yeni dönem ele alınacak.

Ayrıca, dış politika görüşmeleri kapsamında İsrail'in 10 aydır Gazze'de sürdürdüğü katliam, ateşkes arayışları ve İran-İsrail gerilimi sonrası bölgede yükselen tansiyon değerlendirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *