"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2831 %0.01
37,0377 %0.05
2.317.668 %0.023
3.026,79 -0,04
Ara
İşçi Haber Gündem AK Parti Sözcüsü Çelik: Harbiyeliler milletin değeridir, imam hatipliler de!

AK Parti Sözcüsü Çelik: Harbiyeliler milletin değeridir, imam hatipliler de!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, Narin Güran cinayeti için ise "Narin hepimizin kızı olmuştur, hepimizin yüreği olmuştur" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Harbiye de imam hatipler de bizim değerimizdir. Böyle bir zıtlığı kurgulamak provokatiftir. Bu karşılaştırma temelsizdir. Bu milletin çocuklarına haksızlıktır"

"NARİN HEPİMİZİN KIZI OLMUŞTUR"

Çelik, Narin Güran'ın ölümüne ilişkin ise "Cumhurbaşkanımız sürecin bizzat takipçisi. Hepimizin acısı olan bir meseledir, siyaset üstü ele alınmalıdır. Buradan siyasi sonuç çıkarmak fevkalade yanlıştır. Narin'in acısını Kur'an kursuna indirmek acıyı istismar etmektir. Narin hepimizin kızı olmuştur, hepimizin yüreği olmuştur" dedi.

Ömer Çelik, ABD'de hayatını kaybeden Ayşenur Ezgi Eygi için ise "İsrail'in öldürdüğü açıktır... Aynı zamanda ABD vatandaşı... ABD yönetiminden yapılan açıklamalar vahimdir. Kurşun sekmiş, hata olmuş şeklinde bir açıklamayla maalesef yine kaçamak açıklamalara başvuruyorlar. İbretlik açıklamaları var... Netanyahu ve ona destek verenler katildir soykırımcıdır. Gereken cezaları almaları gerekmektedir. Ayşenur kardeşimizi öldürenler de bir gün cezalarını bulacaktır" ifadelerinde bulundu.

omer-celik.webp

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *