"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2779 %0.01
37,0060 %-0.01
2.308.576 %-0.46
3.017,21 -0,35
Ara
İşçi Haber Gündem AK Parti'den açıklama geldi: Başıboş köpekler uyutulacak mı?

AK Parti'den açıklama geldi: Başıboş köpekler uyutulacak mı?

AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, katıldığı televizyon programında başıboş köpeklerle ilgili düzenleme hakkında konuştu.

Sokak hayvanlarıyla ilgili henüz taslak durumunda olan düzenleme kamuoyunda farklı tartışmalara neden olurken AK Parti'den yeni bir açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, saldırgan olan ve kuduz tehlikesi bulunan hayvanların uyutulacağını söyledi.

"KUDUZ TEHLİKESİ OLAN UYUTULACAK"

Kanal 7'deki canlı yayınına konuk olan Güler, sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmanın henüz tamamlanmadığını belirten Güler, "En sonunda saldırgan, kuduz tehlikesi taşıyan hayvanları da uyutmak. Bunların aşama aşama desteklenmesi gerekiyor." dedi.

"BARINAK DIŞINDAKİ HAYVANLARDA CİDDİ KUDUZ TEHLİKESİ VAR"

Güler, "Bu barınaklarda kalmayan, orman alanlarda yaşayan hayvanlarda ciddi bir kuduz tehlikesi oluşmuştur. Bu hayvanların yaşam alanlarını tehlikeye sokuyor. Burada hayvan satışının sıkı denetiminin oluşturulması ve önlem alınamayacak hayvanların uyutulması konusunda çalışma yürütülüyor." ifadelerini kullandı.

"10-15 GÜN İÇİNDE DÜZENLEMEYİ PAYLAŞACAĞIZ"

Güler, önümüzdeki günlerde muhalefet partilerini ziyaret edeceğini belirtti ve görüşmelerin ardından düzenlemeyle ilgili çalışmalar yapacaklarını belirtti: "10-15 gün içerisinde düzenlemeyi paylaşacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *