"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2295 %-0.11
36,9786 %-0.07
2.278.951 %-0.836
3.015,09 -0,42
Ara
İşçi Haber Gündem Ambulansı durdurarak hasta olup olmadığını kontrol etmişlerdi: O magandalar yakalandı!

Ambulansı durdurarak hasta olup olmadığını kontrol etmişlerdi: O magandalar yakalandı!

Kadıköy'de meydana gelen skandal olayda, acil hasta nakli yapan bir ambulansın önünü keserek hastayı görmek isteyen motosikletli iki kişi yapılan çalışmalar sonrası yakalandı. Bakan Koca ise "Yasa peşlerinde" açıklamasında bulundu.

Ambulans şoförünün cep telefonu kamerasına kaydettiği anlarda, motosikletli iki maganda bir ambulansın önünü keserek "Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek hastayı görmek istedi. Ambulans şoförü, yollarına devam edemeyince hastayı magandalara göstermek zorunda kaldı. O anlara ilişkin görüntüler sonrası başlatılan çalışmalar sonucunda iki maganda yakalandı. Haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

"BU İKİ ŞAHISTA İNSANLIK GÖREMEYECEKSİNİZ"

O anlara ilişkin görüntülerin sosyal medyada kısa sürede yayılması sonrası bir tepki de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşan Koca, o paylaşıma "Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde." notunu düştü.

YERLİKAYA, MAGANDALARIN YAKALANDIĞINI DUYURDU

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak magandaların yakalandığını duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şu ifadelerde bulundu:

"Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan incelemede hasta taşıyan bu ambulansımızın önüne geçen şahısların E.B. ve M. T olduğu tespit edilmiş ve şüpheliler yakalanmıştır. Trafikte geçiş üstünlüğü olan, can taşıyan ve zamanla yarışan ambulansları engellemeye çalışan olursa, onları yakalayıp adalete teslim edeceğiz." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *