"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2350 %0.05
37,0660 %0.1
2.307.899 %0.336
3.018,68 0,88
Ara
İşçi Haber Gündem Ankara'da feci kaza! Yolcu otobüsü köprü ayağına çarptı... Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ankara'da feci kaza! Yolcu otobüsü köprü ayağına çarptı... Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ankara'da bir yolcu otobüsü köprü ayağına çarptı. Korkunç kazada 9 kişi hayatını kaybederken 27 kişi yaralandı. Bakan Tunç, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 27 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir'den Ağrı'ya gitmek üzere yola çıkan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, sabaha karşı Olukpınar köyü yakınlarında yoldan çıkarak köprü ayaklarına çarptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüste sıkışanları kurtardı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

A A 20240809 35357274 35357273 A N K A R A D A S E Y I R H A L I N D E K I Y O L C U O T O B U S U K O P R U A Y A G I N A C A R P T I

"OTOBÜSTEN FIRLAYAN PARÇALAR ARACIMIZA İSABET ETTİ"

Kazanın meydana geldiği güzergah trafiğe kapatıldı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, ilk belirlemelere göre kazada 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 27 kişinin yaralandığını bildirdi.

Kaza sırasında otobüsün arkasında seyreden otomobilin sürücüsü Murat Türkoğlu, Polatlı'ya gittiklerini belirterek, "Temelli'den beraber çıktık, arkalı önlüydük zaten. Otobüs biraz hızlıydı, buraya 3-4 kilometre kala yalpalamaya başladı, sonra köprüye çarptı. Otobüsten fırlayan parçalar aracımıza isabet etti. Arkadan selektör yaptık, kornaya bastık ama duymadı." diye konuştu.

"SORUŞTURMA TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLMEKTEDİR"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Polatlı yakınlarında meydana gelen otobüs kazasında ilişkin soruşturma başlatıldığını, soruşturmada bir Cumhuriyet başsavcıvekili koordinesinde üç Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileğinde bulundu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildiren Tunç, "Yüreğimizi yakan kazayla ilgili Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, bir Cumhuriyet başsavcıvekili koordinesinde üç Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir." ifadelerini kullandı.

A A 20240809 35357274 35357269 A N K A R A D A S E Y I R H A L I N D E K I Y O L C U O T O B U S U K O P R U A Y A G I N A C A R P T I

KURTULMUŞ'TAN TAZİYE MESAJI!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

A A 20240809 35357740 35357737 A N K A R A D A S E Y I R H A L I N D E K I Y O L C U O T O B U S U K O P R U A Y A G I N A C A R P T I

"YARALILARDAN 5'İNİN DURUMU KRİTİK"

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Ankara'da yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpmasıyla meydana gelen kazaya ilişkin, "Ankara'da elim bir trafik kazası oldu ve 36 vatandaşımız etkilendi." dedi.

Bir dizi çalışma ve incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Bakan Memişoğlu, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gazetecilere, sabah saatlerinde Ankara'da meydana gelen trafik kazasına ilişkin açıklama yaptı.

Memişoğlu, "Ankara'da elim bir trafik kazası oldu ve 36 vatandaşımız etkilendi. Maalesef bunların 9'u rahmetli oldu, Allah'tan rahmet diliyorum. Diğer 27 hastamız hastanede ve 5'inin durumu biraz kritik, tedavileri devam etmekte." diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *