"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Ankara'da yarın hangi yollar trafiğe kapatılacak?

Ankara'da yarın hangi yollar trafiğe kapatılacak?

Başkentte Anadolu Meydanı'nda düzenlenecek etkinlik nedeniyle bazı yollar yarın araç trafiğine kapatılacak.

Ankara'da Anadolu Meydanı'nda düzenlenecek etkinlik dolayısıyla bazı yollar yarın araç trafiğine kapatılacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Anıt Caddesi'nin Turgut Reis Caddesi ile Anadolu Meydanı arasındaki bölüm ve bu alana bağlanan tüm yollar çift yönlü trafiğe kapalı olacak.

Celal Bayar Bulvarı'ndan Kazım Karabekir Caddesi'ne ve Kazım Karabekir Caddesi'nden Celal Bayar Bulvarı'na bağlantı sağlayan yan yollar da trafiğe kapatılacak. Ayrıca, GMK Bulvarı'nın Strazburg Caddesi ile Anadolu Meydanı arasındaki bölüm ve buraya bağlı yollar da geçişe kapalı olacak.

Kazım Karabekir Caddesi'nin Turgut Özel Bulvarı ile Anadolu Meydanı arasındaki bölümü ve İstanbul Caddesi'nden Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantıyı sağlayan yan yollar da kapatılacak. Bunun yanı sıra, Dögol Caddesi'nin Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı arasındaki bölüm de çift yönlü trafiğe kapalı olacak.

Gerekli görüldüğü takdirde, Celal Bayar Bulvarı'nın Mevlana Bulvarı ile Sıhhiye Köprüsü arasındaki bölümü, Gençlik Caddesi'nin Akdeniz Caddesi ile Anıt Caddesi arasındaki bölümü ve Hipodrom Caddesi'nin Mevlana Bulvarı ile Ankara Tren Garı Kavşağı arasındaki yollar da kapatılacak.

Etkinlik süresince, Keçiören ASKİ, Atatürk Kültür Merkezi ve Anadolu Meydanı Ankaray durakları da kapalı kalacak. Vatandaşların alternatif güzergahları kullanmaları öneriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *