"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Antalya'da skandal olay! Denizde, kol, bacak ve başsız ceset bulundu

Antalya'da skandal olay! Denizde, kol, bacak ve başsız ceset bulundu

Antalya'da yaşanan korkunç olayda bir kişi yüzmek için denize girmek istediğinde mağaranın kayalık bölümünde insan bedeni fark etti. Ekiplerce kıyıya çıkarılan bedenin kol, bacak ve baş kısmının bulunmadığı görüldü.

Öğle saatlerinde yaşanan skandal olayda bir kişi denize girdiğinde insan vücuduna benzer bir cisim görmesi üzerine ekiplere ihbarda bulundu. Baş, kol ve bacaklarının olmadığı anlaşılan bedenin 4 aydır denizde olduğu yönünde değerlendirmede bulunuldu.

SADECE GÖVDE KISMI BULUNUYOR

Bir kişi, Antalya Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Baba Burnu mevkiinde öğle saatlerinde denize girmek istemesi sonrası, yapay şelalenin denize döküldüğü noktada bulunan mağaranın iç kısmındaki kayalıklarda insan vücuduna benzer cisim gördü.

Bunun üzerine kayalık alana yaklaşarak cismi incelemek isteyen kişi, kötü koku sonrası durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne aktardı. İhbar sonrası bölgeye Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Sonrasında ekipler, kol, bacak ve baş kısmı bulunmayan kimliği ve cinsiyeti belirsiz cesedi sedyeyle bota alıp Yat Limanı'na çıkardı. Sadece gövde kısmının bulunduğu ceset, olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmalarının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Skandal olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *