"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2350 %0.05
37,0660 %0.1
2.307.899 %0.336
3.018,68 0,88
Ara
İşçi Haber Gündem Aydın'da korkutan yangın: Ev yangınları diğer evlere ve ormana sıçradı

Aydın'da korkutan yangın: Ev yangınları diğer evlere ve ormana sıçradı

Koçarlı'nın Satılar Mahallesi'nde tek katlı bir evde henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın önce yanındaki eve ardından da yakındaki ormana sıçradı. Yangınlara müdahaleler sürüyor.

Aydın'ın Koçarlı ve Bozdoğan ilçelerinde evlerde çıkan ve çevredeki evler ile ormanlık alana sıçrayan yangınlara müdahaleler sürüyor. 

İlk olarak bir evde çıkan yangın sonrasında yanındaki eve ve ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve orman işletme şefliği ekipleri sevk edildi.

11 EVE DAHA SIÇRADI

Bozdoğan'ın Pınarlı Mahallesi'nde de bir evde yangın çıktı. Yangın 11 eve daha sıçradı. Buradaki yangına da karadan müdahaleni yanı sıra uçak ve helikopterle müdahale ediliyor.

"BU EVLERİN ÇOĞU METRUK"

Yangınlara ilişkin açıklamalarda Aydın Valisi Yakup Canbolat, Koçarlı'da evlerde olan yangının kontrol altına alındığını, ormandaki yangının ise etrafının çevrildiğini, kontrol altına alma çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.

Ayrıca, Bozdoğan'da da müdahalenin sürdüğünü kaydeden Canbolat, şu ifadelerde bulundu:
"Ben de o tarafa geçiyorum. 12 eve sirayet var fakat bu evlerin çoğu metruk. İlk tespitler her iki ilçede de bir can kaybı olmadığı yönünde." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *