"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2517 %-0.03
37,0413 %0.09
2.304.856 %-0.741
3.032,11 0,14
Ara
İşçi Haber Gündem Bahçelievler'deki iki silahlı saldırıya ilişkin 10 şüpheli yakalandı

Bahçelievler'deki iki silahlı saldırıya ilişkin 10 şüpheli yakalandı

Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde bekleyenlere yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı ile Mahmutbey Caddesi'nde bir kişinin öldüğü saldırının birbiriyle bağlantısı tespit edildi, olaylara ilişkin 10 şüpheli gözaltına alındı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, gece saatlerinde Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde ve Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi'nde meydana gelen silahlı saldırılara ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin acil bölümünün önünde bekleyenlere yönelik yapılan saldırıda, bir polis memuru, bir jandarma personeli, bir özel güvenlik görevlisi ve iki sivil vatandaş yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi'nde yaya olarak ilerleyen üç kişiye yönelik düzenlenen saldırıda ise bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

Polis, iki olayın birbirleriyle bağlantılı olduğunu belirlerken, yürütülen operasyon sonucu 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *