"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2295 %-0.11
36,9786 %-0.07
2.278.951 %-0.836
3.015,09 -0,42
Ara
İşçi Haber Gündem Bahçeli'nin elini öpen Özel Harekat Başkanı Karadeniz'den, gelen tepkiler sonrası açıklama

Bahçeli'nin elini öpen Özel Harekat Başkanı Karadeniz'den, gelen tepkiler sonrası açıklama

Geçtiğimiz günlerde Emniyet Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'in Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öpmesi sonrası tartışmalar yaşanmıştı. Karadeniz, gelen tepkiler sonrası sessizliğini bozdu.

Emniyet Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü anlara dair görüntülerinin hızla yayılması sonrası eleştirilerin hedefi olmuştu.

Gelen tepkiler sonrası Karadeniz'in sessizliğini bozarak açıklamalarda bulunduğu bildirildi. 

"BU HAREKETİ YAPAMAZ"

Yaşananlar sonrası Gazeteci İsmail Saymaz yaptığı açıklamada bir bakanlık yetkilisinin "İzahı mümkün değil. O üniforma üzerindeyken, bu hareketi yapamaz" sözlerini sarf ettiğini aktarmıştı. 

Ayrıca, yapılan bilgilendirmede İçişleri Başkanlığı tarafından Emniyet Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'e resmi olarak herhangi bir yaptırım uygulanamayacağı belirtildi. 

"YAŞINA VE DEVLET TECRÜBESİNE HÜRMETEN ÖPTÜM"

Edinilen bilgilerde Karadeniz'in gelen tepkiler sonrası açıklamada bulunduğu ve "Özel Harekat Dairesi'ne 8 yıl sonra ilk kez gelmişti. Yaşına ve devlet tecrübesine hürmeten öptüm" ifadelerine yer verdiği öğrenildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *