"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2740 %-0.02
37,0535 %0.12
2.306.402 %0.314
2.999,63 0,23
Ara
İşçi Haber Gündem Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Çözüme yakınız

Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Çözüme yakınız

Instagram erişiminin ne zaman yeniden açılacağına dair Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan yeni bir açıklama geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Instagram ile sürekli olarak temas halindeyiz ve önemli ilerleme kaydettik. Şu an son aşamadayız ve umarım çok geç olmadan bir anlaşmaya varırız" dedi. Uraloğlu, sürecin son düzlüğe geldiğini ve kısa süre içinde çözüme ulaşacaklarını belirtti.

Uraloğlu, açıklamasında şunlar kaydetti:

"3 tane geniş katılımlı toplantı yapıldı. Anlık olarak arkadaşlarımız görüşmeye devam ediyor. Ciddi bir mesafe kat ettiğimizi söyleyebilirim. Artık son düzlükteyiz. Fazla uzatmadan... Biz yasakçı bir görünümde olmak istemiyoruz. Bizim özgürlük anlayışımızın sosyal medya platformlarından çok daha yüksekte olduğunu kesinlikle söyleyeyim. Çünkü onlar hiçbir uyarı yapmadan kapatabiliyorlar. Oysa biz gerekli uyarıları yaparak yaptırım uyguluyoruz. Son düzlükteyiz, zannediyorum ki çok uzatmadan anlaşırız, vatandaşlarımızın o yöndeki beklentilerini karşılamış oluruz diye düşünüyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *