"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2596 %-0.01
36,9694 %-0.1
2.276.810 %-1.185
3.029,48 0,05
Ara
İşçi Haber Gündem Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ayrı organize suç örgütü lideri yakalandı

Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ayrı organize suç örgütü lideri yakalandı

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Kuyu-4' operasyonları kapsamında uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapmak ve suçtan elde edilen suç gelirlerinin aklanmasına yönelik 4 ayrı organize suç örgütünün liderlerinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya tarafından yapılan paylaşımda, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapmak ve suçtan elde edilen suç gelirlerinin aklanmasına yönelik 4 ayrı organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Kuyu-4' operasyonları kapsamında, söz konusu suç örgütü liderlerinin yakalandığını bildirdi. 

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında şu açıklamalar yer aldı:

"Uluslararası Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Suçtan Elde Edilen Suç Gelirlerinin Aklanmasına yönelik 4 ayrı Organize Suç Örgütüne yönelik yapılan KUYU-4 operasyonlarında bu organize suç örgütlerinin elebaşıları olan;
1 Mert (Orhan) Ünğan,
2 İbrahim Kurtar,
3 Aydın Razaki ve
4 Recep Özyıldız yakalandı.

Birbirleriyle bağlantılı bu 4 suç örgütünün, şu ana kadar yapılan tespitlerde ülkemiz ve farklı ülkeleri kapsayan operasyonlar sonucu ele geçirilen toplam 3 Ton 67 Kg uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden sorumlu oldukları tespit edildi.

Operasyonlar sonucu; elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 62 şüpheli yakalandı

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
İster Uluslararası olsun, ister ulusal olsun ülkemizi zehir tacirlerinden temizlemeye kesinlikle kararlıyız. Zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız aralıksız devam edecek."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *