"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Bakan Yerlikaya’dan gündüz kuşaklarına ilişkin açıklama: Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı’nın işi!

Bakan Yerlikaya’dan gündüz kuşaklarına ilişkin açıklama: Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı’nın işi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gündüz kuşağına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, aldatma, cinayet, şiddet gibi hassas konulara sıklıkla yer verilen ve sosyal medyada da gündemden düşmeyen gündüz kuşaklarına ilişkin "Bunun Basın-yayın özgürlüğüyle ne alakası var. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi" açıklamasında bulundu.

Gündüz kuşağı programlarına ilişkin çönemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

YERLİKAYA'DAN GAZETECİLERİN SORULARINA YANIT

Konuya ilişkin Sözcü'de yer verilen habere göre Bakan Ali Yerlikaya, gündüz kuşağı programlarına tepki göstererek, bu tarz yayınlardan hoşlanmadığını belirtti. Devamında ise Yerlikaya, bunun basın-yayın özgürlüğüyle de bir alakası olmadığının altını çizdi.

"HERKESİN ORTASINDA KONUŞMAMIZIN NE ANLAMI VAR YANİ"

Açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, şu ifadelere yer verdi:

"Hiç kusura bakmasınlar o yayınlardan hoşlanmıyorum. Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var. Bazı şeylerin herkesin ortasında konuşmamızın ne anlamı var yani. Bunun Basın-yayın özgürlüğüyle ne alakası var."

"ONLAR, DEĞER SAPMASI"

"Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi. Bizim adımıza kararları mahkemelerimiz veriyor. TV'lerdeki o tür yayınları ben kabul etmiyorum, onlar, değer sapması."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *