"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2350 %0.05
37,0660 %0.1
2.307.899 %0.336
3.018,68 0,88
Ara
İşçi Haber Gündem Barış Boyun ve Berat Can Gökdemir’in suç örgütüne büyük operasyon!

Barış Boyun ve Berat Can Gökdemir’in suç örgütüne büyük operasyon!

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Barış Boyun ve Berat Can Gökdemir’in liderlik ettiği iki ayrı suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen KUYU-36 operasyonunun ayrıntılarını kamuoyuyla paylaşıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Barış Boyun ve Berat Can Gökdemir’in liderlik ettiği iki ayrı suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen KUYU-36 operasyonunun ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı.

Barış Boyun kimdir? - Kocaeli TV

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, örgüt liderlerinin yurt dışında tutuklu olarak bulunduklarını belirterek, operasyon kapsamında 157 organize suç örgütü üyesinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

KUYU- 36 OPERASYONU İLE SUÇ ÖRGÜTLERİNE AĞIR DARBE

Barış Boyun ve Berat Can Gökdemir'in liderlik ettiği iki farklı suç örgütüne karşı düzenlenen bu operasyon, suç şebekelerine yönelik kararlı mücadelenin bir parçası olarak öne çıktı.

Yerlikaya’nın açıklamasında, Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı bu isimlere yönelik operasyonun uluslararası boyutta da büyük önem taşıdığı vurgulandı.

YERLİKAYA: MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK

Ali Yerlikaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 "Aziz milletimizin huzurunu kaçıranları, suç işleyenleri yakalamaya devam edeceklerini belirterek, "Organize suç örgütlerine yönelik mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürecek"

KUYU-36 operasyonunda ele geçirilen örgüt üyelerinin, hem Türkiye’de hem de yurt dışında gerçekleştirdikleri faaliyetler nedeniyle adli işlemlerinin hızla tamamlanacağı açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *