"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2408 %0.05
37,0400 %0.03
2.304.002 %0.033
3.014,78 0,75
Ara
İşçi Haber Gündem Beyoğlu'nda kadınlara şiddet skandalında gelişme: 2 şüpheli tutuklandı

Beyoğlu'nda kadınlara şiddet skandalında gelişme: 2 şüpheli tutuklandı

Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında işletme görevlileriyle müşteriler arasında meydana gelen kavgada, 3 kadını darbettikleri öne sürülen iki şüpheli tutuklandı.

İstanbul Beyoğlu'ndaki Divane Cihangir adlı meyhanede üç kadın, yan masadaki erkekler tarafından sözle taciz edildi. Hesabı ödeyip mekandan ayrılmak isteyen kadınlar, çıkışta işletme görevlileri tarafından darbedildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan M.M.D. ve V.T'nin adliyedeki işlemleri tamamlandı ve her iki şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

 Cihangir'deki işletmeyle ilgili flaş gelişme

EĞLENCE MEKANI MÜHÜRLENDİ

Olayın ardından Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Emniyet güçleriyle birlikte işletmeye yapılan incelemelerin sonucunda, güvenlik gerekçesi ve mekân içindeki ruhsatsız bölümler nedeniyle işletme mühürlendi.

BAŞKAN GÜNEY'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Kamuoyunda gündeme gelen, içinde ruhsatsız spa da bulunan malum işletme, emniyetten gelen yazı doğrultusunda güvenlik gerekçesiyle zabıtalarımız tarafından mühürlenmiştir. Beyoğlu, kadınların istediği saatte güvenle gezdiği, kimsenin "o saatte orada ne işin vardı" demeyeceği bir ilçe olarak kalacak. Huzur ve güvenlik ortamının bozulmasına müsaade etmeyeceğiz, müsamaha göstermeyeceğiz. Duyarlılık ve tepki gösteren esnafımıza, hakkından vazgeçmeyen kadınlara, suçluları yakalayarak adalete teslim eden emniyet güçlerimize ve Beyoğlu'na sahip çıkan tüm komşularımıza teşekkürler.”

"KADINA ŞİDDET UYGULAYANI AFFETMEYİZ"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise "Gereği yapıldı" notuyla paylaştığı açıklamasında, "Kadına şiddet uygulamaya kalkan her kim olursa affetmeyiz. Eğer buna cüret eden olursa hukuk önünde hesabını verir" dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *