"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2516 %-0.04
37,0303 %0.04
2.300.788 %-0.329
3.027,33 -0,02
Ara
İşçi Haber Gündem Bir kişiyi öldürüp, diğerini yaraladı: 2 buçuk saat arayla dehşeti yaşattı!

Bir kişiyi öldürüp, diğerini yaraladı: 2 buçuk saat arayla dehşeti yaşattı!

Konya'da yaşanan dehşet olayda bir emlakçı, tartıştığı arkadaşını yaralayıp daha sonrasında ofisinde bulunan mimar arkadaşını öldürdü.

Konya'da meydana gelen olaylarda 37 yaşındaki emlakçı Mevlüt T., ilk olarak tartıştığı 32 yaşındaki arkadaşı Hasan Aktepe'yi tabancayla yaralayıp, 2.5 saat sonra ofisini bastığı 29 yaşındaki mimar arkadaşı Necati Şadi Kılıç'ı ise av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Kaçan saldırgan, olay yerinden fazla uzaklaşamadan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

KARNINDAN VURUP KAÇTI

Dün saat 21.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Şafak Caddesi'nde meydana gelen il olayda, emlakçı Mevlüt T., arkadaşı Hasan Aktepe ile sokak ortasında bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Giderek büyüyen tartışma sonrası Mevlüt T., tabanca ile Aktepe'yi karnından vurup, yaraladı. Mevlüt T. olay sonrası alandan kaçarak uzaklaştı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Aktepe'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

2 BUÇUK SAAT SONRA BAŞKA BİR SALDIRI

Mevlüt T., Aktepe'yi yaraladıktan 2 buçuk saat sonra Yazır Mahallesi Topak Sokak'a gelerek saat 23.30 civarında mimar arkadaşı Necati Şadi Kılıç'ı ofisinde av tüfeği ile göğsünden vurdu. Yaralanan Kılıç yaşamını yitirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *