"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2640 %-0.03
37,0828 %0.06
2.315.429 %-0.49
3.028,02 0,00
Ara
İşçi Haber Gündem Çağlayan Adliyesi'nde sahte avukata gözaltı: FETÖ şüphelisiyle görüşmek istedi

Çağlayan Adliyesi'nde sahte avukata gözaltı: FETÖ şüphelisiyle görüşmek istedi

İstanbul'da bulunan Çağlayan Adliyesi'nde bir sahte avukatın gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbul Adliyesi'nde terör soruşturması çerçevesinde gözaltında bulunan eşi ile görüşmek için avukat cübbesi giyerek savcılık katına girmeye çalışan bir şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda yaşandı. FETÖ soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan Kübra A., Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından savcılık sorgusu için Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Bu esnada savcılık katılan gelen Avukat Ali Alagöz ve yanında bulunan Mustafa A., şüpheli Kübra A.'nın avukatı olduklarını söyleyerek Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'na girmek istedi. Güvenlik görevlilerinin kimlik sorması üzerine Avukat Ali Alagöz baro kimliğini gösterirken, Mustafa A., ise otoparkta unuttuğunu dile getirdi..

Durumdan şüphelenen polis ekipleri, avukat kimliğini gösteremeyen Mustafa A.'nın FETÖ soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan Kübra A.'nın eşi olduğunu tespit etti. Elinde çanta ve cübbe ile büroya girmeye çalışan sahte avukat Mustafa A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *