"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem CHP’li Bodrum Belediyesi iş insanlarından para istedi

CHP’li Bodrum Belediyesi iş insanlarından para istedi

CHP yönetimindeki Bodrum Belediyesi Başkanı Tamer Mandalinci, bütçede yaşanan sıkıntılar konusunda açıklamada bulundu. Mandalinci, Bodrum halkından yardım talep etti.

CHP yönetimindeki Bodrum Belediyesi Başkanı Tamer Mandalinci, bütçede yaşanan sıkıntılar konusunda açıklamada bulundu. Mandalinci, Bodrum halkından yardım talep etti. “Katılımcı Belediye” modeliyle öne çıkan Bodrum’da, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ekonomik zorluklara karşı halkın ve hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını açıkladı. 

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, katıldığı bir toplantıda halka ve iş insanlarına seslenerek, belediyenin içinde bulunduğu mali duruma değindi. Mandalinci, “Bodrum’da kazanan, emek veren ve burayı güzelleştiren herkesin bütçesi ölçüsünde belediyeye destek vermesini rica ediyorum,” dedi.

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Oldu.. - Arena Bodrum  Haber

Mandalinci: Bodrum’a Kazanan Herkesin Destek Vermesini Bekliyoruz

Başkan Mandalinci, açıklamalarında belediye bütçelerinin yapılırken hayırseverlerin ve sponsorların desteğinin dikkate alındığını belirtti:

“Bodrum’da yaşayan, Bodrum’da iş yapan, Bodrum’u seven ve Bodrum Belediyesine destek olmak isteyen hayırseverlerin de sürecin içerisinde olacağını öngörerek bu bütçelerimizi yaptık. Çok sağ olsunlar onlar da çağrılarımıza kulak veriyorlar ve vermeye de devam edecekler. Ben burada çağrımı yineliyorum, Bodrum’da kazanan, Bodrum’a emek veren, Bodrum’da birini bin yapan ki Allah daha çok versin, herkesin yaşadığı bölgeye, belediyesine karınca kararınca bütçesi dahilinde bir destek vermesini talep ediyorum. Bu talebimi de buradan yinelemiş olayım. Çünkü Bodrum hepimizin ortak değeri, ülkemizin gözbebeği.”

“Belediye Bütçesi Eriyor: Desteğinizle Daha Güçlü Olacağız”

Günümüzün ekonomik koşullarında belediye bütçelerinin hızla eridiğini vurgulayan Mandalinci:

"Mevcut enflasyon şartlarında bütçelerimiz hızla tükeniyor ve bu durum bizi zor durumda bırakıyor. İş insanlarının, hayırseverlerin desteği bizim için kritik bir yere sahip. Bodrum Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Ancak bu süreçte halkımızla omuz omuza, imece usulü bir dayanışma ruhuyla çalışarak Bodrum’u daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için hep birlikte yürüyeceğiz.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *