"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2401 %-0.13
37,1762 %0.45
2.324.505 %2.558
3.010,11 0,58
Ara
İşçi Haber Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan güvenlik zirvesine başkanlık edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan güvenlik zirvesine başkanlık edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul Atatürk Havalimanı’nda güvenlik konulu bir toplantıya başkanlık edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi kapsamında gerçekleştirdiği Rusya ziyaretinden, Tataristan'ın başkenti Kazan dönüşü İstanbul’a ulaştı.

Devlet Konukevi’nde Güvenlik Zirvesi

Güvenlik toplantısı, Atatürk Havalimanı’ndaki Devlet Konukevi'nde düzenlenecek. Toplantıya, hükümetin kritik isimleri de katılacak. Bu zirvede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve MİT Başkanı İbrahim Kalın da hazır bulunacak.

Toplantıya ayrıca İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize rahmet  diliyorum - Son Dakika Haberleri

Zirvenin Gündeminde Ne Var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilecek güvenlik toplantısının, bölgesel ve ulusal güvenlik öncelikleri kapsamında önemli değerlendirmelere sahne olması bekleniyor. Zirvede, son dönemde artan jeopolitik riskler, savunma sanayii projeleri ve uluslararası gelişmeler ele alınacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *