"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2516 %-0.04
37,0303 %0.04
2.300.788 %-0.329
3.027,33 -0,02
Ara
İşçi Haber Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu mitinginde: Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu mitinginde: Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu mitinginde Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesini önümüzdeki bayram 3 bin liraya yükselteceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu mitinginde vatandaşlara hitap ediyor. Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Güzelliği sayılmayan, vatanına, devletine gökte uçan kuşların bile gıpta ettiği iftiharımız Ordu... Her bir insanını hasretle selamlıyorum. Bugünün CHP'si gibi yalan üzerine kurulu siyasetimiz yok. Sadece partimizle, ittifakımızla yol yürüyenlerden mesulüz. Ne diyor 'Ben seçimi kazanacağım, ondan sonra AK Parti'ye geçeceğim.' Bizim onlarla işimiz yok"

"SİYASETİN NAMUSU VAR"

Erdoğan "Seçimlerde karşımıza çıkan partilerin bir kısmının bırakın ülke ve şehirlere katkıda bulunmayı, kendilerine bile hayrı yok. Siyasetin namusu var. Evvela adayı olduğun partiye sadakat göstermen gerekir. Eli işte gözü oynaşta olanlardan ne partilerine ne de şehirlerine hayır gelir. Sadece partimizle, ittifakımızla yol yürüyenlerden mesulüz. Ne diyor 'Ben seçimi kazanacağım, ondan sonra AK Parti'ye geçeceğim.' Bizim onlarla işimiz yok" ifadelerinde bulundu.

"EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ 3 BİN LİRAYA ÇIKTI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde bütçe imkanlarını tekrar zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz. (Emeklilerin bayram ikramiyesi) Önümüzdeki bayram bu rakamı yüzde 50 artış ile 3 bin liraya yükselteceğiz. Ülkemizin her gündemi, bizim gündemimizdir. Milletimizin her sıkıntısının çözümü sorumluluğumuzdur. Depremden teröre, en küçük bir zafiyete izin vermiyoruz" sözleriyle emeklilere müjdeyi verdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *