"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2517 %-0.03
37,0413 %0.09
2.304.856 %-0.741
3.032,11 0,14
Ara
İşçi Haber Gündem "Daltonlar" suç örgütüne operasyon: 6 kişi gözaltına alındı

"Daltonlar" suç örgütüne operasyon: 6 kişi gözaltına alındı

Organize polisinin Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortak çalışması sonucu 6 şüpheli gözaltına alınırken, gözaltına alınan 6 şüphelinin adreslerinde de arama yapıldı.

İstanbul emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Başakşehir’de bir işyerine düzenlenen silahlı saldırının faillerini bulunması için başlattığı çalışma kapsamında, şüphelilerin Kırıkkale ilinde faaliyet gösteren bir otele de silahlı saldırı düzenlediğini tespit etti. Bunun üzerine organize polisi, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortak çalışma başlatarak "Daltonlar" suç örgütü üyesi 6 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin çalıntı motosiklet ile olayı gerçekleştirdiklerini belirtti. Daha sonrasında çalıntı motorun izini süren polis, E.B. isimli kişinin motosikleti kullandığını, E.S. isimli şüphelinin ise silahlı saldırıları düzenlediğini öğrendi.

Yapılan çalışmalarda şüphelilerin ‘Daltonlar’ suç örgütüne üye olduğu belirlendi. Polis ekipleri, şüphelilerin adreslerini tespit ederek eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyon kapsamında E.B. ve E.S. ile birlikte onlara yardım ve yataklık eden 4 kişi daha gözaltına alındı.

Öte yandan, gözaltına alınan 6 şüphelinin adreslerinde yapılan aramalarda 2 adet otomatik tabanca ile çok sayıda fişek ele geçirildi.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Kameraya yansıyan görüntülerde, şüphelilerin motosikletle hedefteki işyerlerinin önüne gelerek saldırıyı gerçekleştirdikleri kayıt altına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *