"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem DEM'li Beritan Güneş, katledilen Narin üzerinden Kur’an kurslarını hedef aldı!

DEM'li Beritan Güneş, katledilen Narin üzerinden Kur’an kurslarını hedef aldı!

21 Ağustos’ta Kur’an kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve 8 Eylül’de dere kenarında cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümü ile ilgili farklı yorumlar gelmeye devam ediyor.

Türkiye'nin gündemine oturan minik Narin üzerinden farklı yorumlar ve eleştiriler gelmeye devam ederken, DEM Partili vekil Beritan Güneş, Narin Güran'ın cansız bedeni yanında bulunan Elif Ba’yı örnek vererek Kur’an kurslarını hedef aldı.

Devletin her yerde Kur'an kurslarına yatırım yapmasını hedef alan Güneş, “Buradan çok açık bir çağrı yapıyoruz. Her köyde, her mahallede, her sokakta devlet büyük bir bütçe ayırarak Kur’an kursları açıyor. Peki o Kur'an kurslarında ne oluyor? Lütfen bütün halkımız o soruyu sorsun. Çocuklarını oraya gönderen halkımız bu soruyu kendilerine sorsunlar. Bu Kur'an kurslarında ne olup bitiyor? Bakın Narin'in cenazesinin konulduğu çuvalın içerisinden bir Elif Ba çıktı. Bu çok çarpıcı." dedi.  

HALK TV'DEN DE BENZER YORUM

Halk TV de, Narin'in Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolması üzerine bir yorumda bulundu. Canlı yayında "4 yaşındaki çocuk Kur'an öğrenebilir mi? Öğrense ne olur? Bu mantığa, bilime, her şeye aykırı. Akla aykırı. 4 yaşındaki çocuğa Kur'an'ı nasıl öğretirsin ya! Olamaz." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *