"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2596 %-0.01
36,9694 %-0.1
2.276.810 %-1.185
3.029,48 0,05
Ara
İşçi Haber Gündem Devlet Hastanesi tuvaletinde çocuğun görüntüsünü çekti: O çalışan tutuklandı

Devlet Hastanesi tuvaletinde çocuğun görüntüsünü çekti: O çalışan tutuklandı

Burdur Devlet Hastanesi'nde yaşanan skandal olayda, hastanede işçi olarak çalışan H.Y., idrar tahlilini vermek için tuvalete giren B.Ş. adlı kız çocuğunu kapının altından görüntüledi. B.Ş.'nin şikayetçi olması sonrası H.Y. yakalanarak gözaltına alındı ve sonrasında tutuklandı.

6 Haziran'da yaşanan skandal olayda, hastane çalışanı H.Y. kız çocuğunun tuvalet kapısının altından görüntülerini çekti. Yaşananlar sonrası çocuğun şikayetçi olmasıyla gözaltına alınarak tutuklandı. 

DIŞARI ÇIKTIĞINDA ŞÜPHELİYİ BULAMADI

6 Haziran'da meydana gelen olayda, rahatsızlandığı için Burdur Devlet Hastanesi'nin acil servisine başvuran B.Ş. kendisinden istenen idrar tahlilini vermek için tuvalete girdi. Bu sırada B.Ş., bir kişinin kapının altından cep telefonuyla kendisini görüntülediğini fark etmesi üzerine telefonu tekmeleyerek dışarı çıktı. Ancak, şüpheliyi bulamadı.

Polise haber veren B.Ş.'nin şikayetçi olması üzerine yapılan kamera incelemesinde şüphelinin hastanede işçi olarak çalışan H.Y. olduğu belirlendi. Polisin çalışması sonrası H.Y. yakalanarak gözaltına alındı.

H.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *