"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2516 %-0.04
37,0303 %0.04
2.300.788 %-0.329
3.027,33 -0,02
Ara
İşçi Haber Gündem Dilek Albayrak olayına yayın yasağı getirildi

Dilek Albayrak olayına yayın yasağı getirildi

Katıldığı televizyon programında ortaya attığı iddiayla Türkiye'nin gündemine oturan Dilek Albayrak hakkında yayın yasağı getirildi.

Show Tv'de izleyicileri ekranlara kitleyen 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' programına geçtiğimiz günlerde Didem Albayrak isminde genç bir kız katıldı. 17 yaşındaki D. A, ailesi ve köydeki vatandaşlar tarafından yıllarca istismar edildiğini iddia ederek yaşadıklarını anlatmış, açıklamalarıyla Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Gaziantepte ailesiyle birlikte yaşayan genç kız, 12 yaşından beri başta ailesi olmak üzere köylüleri tarafından cinsel istismara zorlandığını iddia attı. Ortaya attığı iddia sosyal medyada çığ gibi yayıldı ve  son zamanlarda Türkiyede en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

ANNEM, BABAM OTURUP İZLİYORDU

Didem Arslan Yılmaz'ın "Seni sattıktan sonra o sırada annen, baban nerede?" sorusuna D.A, "Annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar" yanıtını vermişti.

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Dün basın açıklaması ile paylaştığımız bir televizyon programında cinsel istismar iddialarının olduğu olaya dair Gaziantep'te bulunan ilgili mahkeme tarafından yayın yasağı kararı alınmıştır” ifadelerine yer verildi. 

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *