"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2681 %0.02
36,9719 %-0.09
2.278.610 %-0.99
3.030,37 0,08
Ara
İşçi Haber Gündem Dört gün önce kaybolmuştu: Doktor Deniz Toman ölü bulundu

Dört gün önce kaybolmuştu: Doktor Deniz Toman ölü bulundu

Antalya'nın Serik ilçesinde 4 gün önce yakınlarını ziyarete geldikten sonra kayıplara karışan Doktor Deniz Toman'dan vefat haberi geldi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalar sonucunda Toman'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Antalya Serik'te dört gün önce kaybolan doktor Deniz Toman'ı arama çalışmaları sürerken, Toman'ın cansız bedeninin bulunduğuna yönelik haber geldi. 

Jandarma ekipleri tarafından Toman'ın kaybolduğu değerlendirilen bölgede kadavra ve iz takip köpekleri eşliğinde arama çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalar sonucunda Toman'ın cansız bedenine ulaşıldı.

AİLE HEKİMLİĞİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ

Doktor Deniz Toman, bir süre önce İstanbul'da aile hekimliğinden istifa ederek Antalya'ya yerleşmişti. Daha sonrasında, Serik ilçesi Aşağıoba Mahallesi Kargıcak mevkisindeki yakınlarını ziyarete gelen Toman, burada kaybolmuş ve bir daha haber alınamamıştı.

Doktor Toman'dan, 4 Haziran saat 22.00 sıralarında evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. 

İNTİHAR ŞÜPHESİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Jandarma ekipleri yaptığı çalışmalarda Toman'ın cansız bedenini, babasının evinin yaklaşık 2 kilometre uzağındaki ormanda çalıların arasında buldu. Jandarma ve savcılık olay yerinde incelemelerde bulundu.

İncelemesi devam eden jandarma, intihar şüphesi üzerinde duruyor. 

Ekiplerce bulunan Toman'ın cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *