"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2457 %0.08
37,0191 %-0.04
2.314.203 %-0.291
3.025,99 1,13
Ara
İşçi Haber Gündem Ekrem İmamoğlu: 3 yıldır süren İstanbul'u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki...

Ekrem İmamoğlu: 3 yıldır süren İstanbul'u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanan aksaklıklar sırasında balıkçıda görüntülenmesiyle sosyal medyada başlayan tartışmalara dair açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, '' 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu'' dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kar yağışı sebebiyle İstanbul'da yaşanan çeşitli aksaklıklar esnasında bir balıkçıda görüntülenmişti. Sosyal medyada yayılan görüntü, birçok insan tarafından tepki çekti. 

İmamoğlu, sosyal medyada yayılan fotoğraf ve tartışmaya dair sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu.

''Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir''

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, '' Kar yağışı sadece İstanbul’u değil, tüm ülkeyi olumsuz etkiledi. Ankara-İstanbul karayolu kapandı. Yeni havalimanında ve bağlantı yollarında sıkıntılar hala sürüyor. Ama “vurun abalıya” misali malum medyada varsa yoksa İBB’den bahsediliyor. 3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu. Bu zamana kadar, devletimiz, ilçe belediyelerimizle koordineli çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Binlerce çalışanımızın emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir.'' dedi. 

Twitter hesabından bir paylaşımda daha bulunan İmamoğlu, '' Üç beş aklıevvelin gündem değiştirme çabasına hiç alet olmadık biz, işimize baktık hep. Şehir içi yolları açtık, köy yollarımızı da açıyoruz. Her yerdeyiz, 16 milyon vatandaşımızla birlikte başaracağız.'' dedi. 

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *