"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Erzincan Valiliği'nden statta Filistin bayrağıyla ilgili yaşanan olay hakkında soruşturma!

Erzincan Valiliği'nden statta Filistin bayrağıyla ilgili yaşanan olay hakkında soruşturma!

Erzincan Valiliği, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup üçüncü maçında, bir vatandaşın Filistin bayrağı açmasına tepki gösteren yetkililere soruşturma başlattı.

Erzincan Valiliği, A Milli Kadın Futbol Takımı ile Azerbaycan arasında 31 Mayıs'ta oynanan 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup üçüncü maçında statta Filistin bayrağıyla ilgili yaşanan olay hakkında idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

"FİLİSTİN BAYRAĞIYLA İLGİLİ YAŞANILAN OLAYIN TÜM DETAYLARIYLA ARAŞTIRILMASI İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTIR"

Valilikten yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"31 Mayıs'ta Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu'nda Türkiye ile Azerbaycan A Milli Kadın Futbol Takımları arasında oynanan 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi futbol maçında, Filistin bayrağıyla ilgili yaşanılan olayın tüm detaylarıyla araştırılması için Valiliğimizce idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

NE OLMUŞTU?

Erzincan’da oynanan Türkiye-Azerbaycan Kadınlar milli maçında, bir vatandaş Gazze'de yaşananlar nedeniyle Filistin halkına destek vermek için Filistin bayrağı açıp salladı. 

Filistin bayrağının açılmasından rahatsız olan stad yetkilileri, taraftara müdahalede bulunmuştu. Vatandaş bayrağı kaldırmasını isteyen yetkililere, "Ne yasağı? Açacağım, kimse bir şey diyemez" diyerek karşı çıkmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *