"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2780 %-0.23
37,0263 %0
2.312.811 %-0.664
3.027,85 0,00
Ara
İşçi Haber Gündem Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken: Beni yaşarken öldürdüler

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken: Beni yaşarken öldürdüler

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu acı bir şekilde silahlı saldırıda kaybeden sunucu Ece Erken yaşadıklarını Show Haber'e anlattı

Eski Beşiktaş yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerden Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti. Yaşanan acı olayın ardından Yazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken yaşadıklarını Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık'a anlattı.

"BENİ YAŞARKEN ÖLDÜRDÜLER"

Ece Erken, "O benim canım, hayat arkadaşımdı. İnanamıyorum, boş yere gitti" diye konuştu. Konuşurken hıçkırıklara boğulan ünlü sunucu, "Evden nasıl çıktığımı bilmiyorum, taksiye bindim. Dediler ki 'ayağından vuruldu korkma, bir şeyi yok'. Dedim ki, 'en kötü sakat kalır, ben ona bakarım'. Beni yaşarken öldürdüler. Çocuklarına aşıktı.  Biz birlikte yaşlanacağız diyorduk. Son nefesimi yanında vereceğim. Keşke ben ölseydim. Hala inanamıyorum...''

O geceyi anlattı

O geceyi anlatan Ece Erken, "Beni her toplantıya götürürdü. O gün getirmedi. Oturur beklerdim onu. Kocamı 12.15'te aradım, 'niye aramadın bu saate kadar' dedim. 'Aşkım gazeteciler var, başkan (Fikret Orman) gitti çok oldu' dedi. İçime doğdu 12.30'da tekrar görüntülü aradım 'neredesin niye çıkmadın' diyecektim. Telefonu açmadı.'' Daha sonra eşinin haberini alan Erken apar topar yola çıktı. 

''Hastaneye gittim. Ben girdiğimde bir kolumdan birisi bir kolumdan birisi tutuyordu, 'kaybettik' diyordu."

"ŞAFAK O PARAYI CEBİNDEN VERİRDİ"

Erken, 65 bin lira tartışmalarına ilişkin şu açıklamayı yaptı, "İnanmıyorum. 65 bin lirayı Şafak cebinden verirdi. Öyle olmazdı. Davaya bakacak hakime sesleniyorum. Ayağına sıkmış zaten, yürüyemiyor, daha niye sıkıyor? Sen niye her yerine sıkıyorsun? Duran adamın ayağına sıkılırsa cinayete teşebbüs. Bu adam 10 yılda çıkarsa hakkımı helal etmiyorum".

Ece Erken, İçişleri Bakanlığı'na teşekkür ederek, "O kadar korkuyorum ki erken çıkacaklar diye. Bu iş planlı. Bu işin arkasında kimler var.'' dedi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *