"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Eski futbolcu Serhat Akın’a yönelik saldırıda yeni gelişme: 5 şüpheli hakkında yakalama kararı

Eski futbolcu Serhat Akın’a yönelik saldırıda yeni gelişme: 5 şüpheli hakkında yakalama kararı

Beykoz'da eski milli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıyla ilgili olarak, 2 zanlının yakalanmasının ardından 5 şüpheli hakkında daha yakalama kararı çıkarıldı.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, eski milli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Olayla bağlantılı olarak, motosikleti kullanan O.M., silahla ateş eden O.D. ile birlikte M.A., İ.T. ve M.A. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı.

Ayrıca, Başsavcılığın talebi üzerine Beykoz Sulh Ceza Hakimliği, soruşturma dosyasına gizlilik kararı getirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalara dikkat çekti. Yerlikaya, motosikletin olay yerinde başka bir araçla birlikte hareket ettiğini belirterek, "Olayla ilişkili şüphelilerin E.Ü, M.A, O.D. ve O.M. olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalandı. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D.'nin yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediyor. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir," ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *